Mini pizza’s met olijven en champignon

Niet zo veel tijd vandaag? Maak dan deze snelle pizza’s op basis van tortilla wraps met wat groenten, oftewel tortizza's! De dunne korst is lekker knapperig.
- 4 tortizza’s
- Makkelijk
- 7 min. bereiden, 10-15 min. oventijd
Ingrediënten
- 4 kleine wraps
- 200 ml tomatensaus (zie hier voor het recept)
- 50 g olijven
- 50 g champignon
- 2 Intense tomaten
- zeezout
- geraspte kaas
- verse basilicum
- Optioneel: Parmezaanse kaas
Bereiding
-
Verwarm de oven voor 200°C.
-
Snijd de champignons en tomaten in fijne schijfjes. Halveer de olijven.
-
Smeer de wraps in met de tomatensaus. Doe hier wat grof zeezout en geraspte kaas op. Beleg met de champignons, tomaten en olijven.
-
Bak 10-15 minuten in de oven tot ze mooi krokant zijn.
-
Maak af met wat vers geraspte Parmezaanse kaas.