Pizza met rauwe ham

LD190121-011.jpg

Geen natte pizza met de Intense tomaat! De rauwe ham zorgt voor een lekkere authentieke smaak. Maak hem vandaag nog!

  • 1 pizza
  • 10 min. bereiding
  • ±20 min. oventijd

Ingrediënten

  • Pizzabodem
  • Potje tomatensaus
  • 3 Intense tomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 1 lente-ui
  • 100 g rauwe ham
  • 100 g geraspte kaas
  • verse basilicum

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 210°C

  • Besmeer een pizzabodem met tomatensaus.

  • Snij de tomaten en mozzarella in plakken en de lente-ui in ringen. Beleg de pizzabodem met de plakken tomaat en mozzarella

  • Verdeel hierover de rauwe ham en bestrooi met lente-ui en geraspte kaas.

  • Bak de pizza in de oven gaar en bruin in ca. 10 – 20 minuten.

  • Bestrooi voor serveren met blaadjes verse basilicum en versgemalen peper. 

Misschien vind je deze ook lekker