Pizza met rauwe ham

Geen natte pizza met de Intense tomaat! De rauwe ham zorgt voor een lekkere authentieke smaak. Maak hem vandaag nog!
- 1 pizza
- 10 min. bereiding
- ±20 min. oventijd
Ingrediënten
- Pizzabodem
- Potje tomatensaus
- 3 Intense tomaten
- 1 bol mozzarella
- 1 lente-ui
- 100 g rauwe ham
- 100 g geraspte kaas
- verse basilicum
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 210°C
-
Besmeer een pizzabodem met tomatensaus.
-
Snij de tomaten en mozzarella in plakken en de lente-ui in ringen. Beleg de pizzabodem met de plakken tomaat en mozzarella
-
Verdeel hierover de rauwe ham en bestrooi met lente-ui en geraspte kaas.
-
Bak de pizza in de oven gaar en bruin in ca. 10 – 20 minuten.
-
Bestrooi voor serveren met blaadjes verse basilicum en versgemalen peper.